Bel mij terug

Wilt u meer weten? Vul hier uw vraag in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een telefonische intake. Daarna ontvangt u uiterlijk binnen vijf werkdagen een vrijblijvende offerte.

Uw naam

Telefoonnummer


Training Pensioen en Scheiding

Pensioenkennis die u en uw cliënt verder helpt

Bent u als adviseur, jurist of mediator werkzaam binnen het personen- en familierecht, dan wordt u regelmatig geconfronteerd met steeds complexer wordende vraagstukken.

Bijvoorbeeld:
Hoe verdelen we de pensioenrechten bij echtscheiding? Geldt er een afstortingsplicht voor de DGA? Maar ook: Wat zijn de gevolgen van pensioen bij overname van de onderneming? Wat gebeurt er met pensioen bij ontslag?
Zeker als er mogelijke financiële gevolgen zijn voor uw (ex-) partner. Hoe ziet het inkomen eruit als één van de ex-partners komt te overlijden?

Waarom deze training?
De regelgeving omtrent waardebepaling van inkomensvoorzieningen als lijfrente, bancaire (spaar-) producten, pensioenvoorzieningen en -regelingen maar ook de belastingwetgeving wijzigt regelmatig. Om als specialist en vertrouwenspersoon uw cliënt adequaat te kunnen informeren en adviseren moet u over de juiste en meest recente kennis beschikken. Op basis van onze specialistische kennis en jarenlange ervaring hebben wij een praktijkgerichte training ontwikkeld waarvan de inhoud direct toepasbaar is in uw dagelijkse praktijk. Daarnaast geven wij u extra inzichten en instrumenten om mogelijke pensioen gerelateerde vraagstukken te herkennen en te helpen oplossen

Voor wie is deze training?
De training van PensioenDidact is specifiek gericht op professionals als juristen, (echtscheidings-)advocaten en notarissen maar staat ook open voor intermediairs en accountants die in hun dagelijkse praktijk ook met deze vraagstukken worden geconfronteerd.

Wat leert u tijdens deze training?

Prijs per deelnemer Dag
Open inschrijving € 550,00
   

Interesse? Klik hier voor de inschrijfmogelijkheden.