Bel mij terug

Wilt u meer weten? Vul hier uw vraag in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een telefonische intake. Daarna ontvangt u uiterlijk binnen vijf werkdagen een vrijblijvende offerte.

Uw naam

Telefoonnummer


Trainers

William Daverveld, de drijvende kracht achter PensioenDidact

De drijvende kracht achter PensioenDidact is William Daverveld. William is al ruim 24 jaar actief in de pensioensector. Naast Register Pensioenadviseur is hij vak-assessor en docent Wft Pensioen-verzekeringen voor diverse onderwijsinstellingen. Vanaf de periode bij Stichting Philips Pensioenfondsen tot heden is William actief met het berekenen van pensioenverrekening volgens de methode ‘Boon van Loon arrest’ en alle gangbare oplossingen in het kader van de ‘Wet Verevening Pensioenrechten bij Scheiding’. William is voor veel adviseurs / advocaten een vraagbaak m.b.t. de problematiek rondom de rekenregels bij scheidingen. Dat is voor William ook de reden om deze trainingen te verzorgen zodat elke adviseur en (echtscheidings-)advocaat extra kennis krijgt om (pensioen)vraagstukken snel en adequaat op te lossen.
 

Stanley Pesik, trainer fiscalist

Stanley Pesik is eigenaar van Sands Administratie en Belastingadvies. Stanley heeft de afgelopen jaren uitgebreid kennis en ervaring opgedaan in de accountancy en fiscaliteit bij diverse regionale en landelijke accountantskantoren. De basis voor zijn kennis heeft hij opgedaan tijdens zijn opleiding fiscale economie aan de Fontys te Eindhoven gevolgd door de studie fiscaal recht aan de universiteit van Tilburg.

Binnen het fiscale spectrum heeft Stanley ervoor gekozen om zich naast de inkomsten- en vennootschapsbelasting te specialiseren in de erf- en schenkbelasting. Mede door deze combinatie van belastingkennis heeft Stanley veel affiniteit met echtscheidingen en de fiscale aspecten die daarbij komen kijken.

Reden voor Stanley om aan deze training/workshop mee te werken is dat hij van mening van mening is dat kennis delen, kennis vermenigvuldigen is. Zo kan een ieder excelleren op zijn/haar eigen vakgebied. Laat deze cursus de aanzet zijn om actief met elkaar samen te werken en op deze manier cliënten optimaal te bedienen vanuit diverse deskundigheden.